Prima televiziune 
on-line colaborează cu specialiştii 
din domeniu

0

SănătateaTV.ro este prima televiziune on-line dedicată sistemului de sănătate din România. Proiectul, dezvoltat după o cercetare structurată a pieţei medicale, a apărut ca răspuns la interesul major al publicului pentru informaţiile care ţin de sănătate, dublat de creşterea exigenţelor vizavi de calitatea acestor informaţii.

Dinamica domeniului cere o actualizare permanentă a informaţiei, iar SănătateaTV.ro este o sursă permanentă de informaţie nouă şi corectă, emisă de surse legitime – unii dintre cei mai mari medici români.

Televiziunea funcţionează după toate principiile televiziunii clasice, aducând în plus avantajele comunicării în mediul on-line: accesul rapid, comod şi gratuit la orice informaţie medicală complexă – emisiuni medicale, ştiri din domeniul sănătăţii, sfaturi medicale, ghiduri terapeutice, interviuri cu medici specialişti, tratamente revoluţionare, operaţii în premieră pentru internetul românesc.

Având o structură şi un format interactive, SănătateaTV.ro a creat o platformă de comunicare între medici şi public, oferind un suport complex şi uşor de accesat de informare medicală.

About Author

Medica Academica

Comments are closed.