Viziune

Lansată într-o periodă de criză economică şi a sistemului de sănătate, Medica Academica îşi propune să devină o platformă de dezbatere a ideilor şi soluţiilor profesioniştilor din domeniul medical, şi nu numai, pentru a contribui la dezvoltarea unui sistem sanitar de calitate, în care valoarea şi profesionalismul să aibă cel mai puternic şi ultimul cuvânt.

În beneficiul pacienţilor, care suntem, până la urmă, noi toţi.

Medica Academica este platforma de promovare a sistemului de sănătate de calitate.

Este povestea de succes a tuturor profesioniştilor din domeniul medical, a celor care fac miracole şi au darul redării sănătăţii. Vorbim despre medici de excepţie, despre români formidabili şi despre concepte moderne precum siguranţa pacienţilor, calitatea serviciilor medicale, costuri, eficientizare…Vorbim de cercetare medicală de vârf, de noi concepte în managementul sanitar, de business medical, de politici performante de sănătate, de experienţe internaționale, de cariere fără egal.

Medica Academica este mai mult decât un instrument de calitate pentru Educaţia Medicală Continuă. Îşi propune să fie un factor influent în dezbateri, în construcţia unei relaţii profesioniste între specialişti şi factorii de decizie, o relaţie care să fie profitabilă pentru noi toţi, ca pacienţi.

Într-o lume pragmatică, promovăm excelenţa, şi vă invităm să ne fiţi alături în această provocare!

Delia Budurcă,

Redactor Şef, Medica Academica