Conferința de Dermatologie “Zilele Gh. Năstase”, la a 25-a ediție

0

Asociația Uniunea Dermatologică Ieșeană a organizat a XXV-a ediție a Conferinței de Dermatologie ”Zilele Gh. Năstase”, desfășurată în perioada 29-31 mai 2019, la Palatul Culturii din Iași.

Evenimentul a aniversat 25 de ani de consecvență, profesionalism, respect și prietenie în cadrul unui eveniment științific medical, unul dintre cele mai bune din țară din domeniul dermatologiei.

Cele mai noi concepte din practica clinică dermatologică din SUA au fost prezentate de medici români care fac performanță peste ocean în clinici de renume: Prof. Univ. Dr. Ana Mercedes Ciurea (Texas, Houston), Prof. Univ. Dr. Doina Ivan (Texas, Houston) și Prof. Univ. Dr. Aleador Andea (Michigan). A fost prezent la eveniment și boardul Societății Române de Dermatologie, condus de Acad. Prof. Călin Giurcăneanu.

Participarea a fost numeroasă – 118 lectori, 598 de medici specialiști și rezidenți și 152 de studenți.

Evenimentul s-a desfășurat sub egida Universității de Medicină și Farmacie “Grigore T. Popa” Iași, Societății de Științe Naturale, Spitalului Clinic Județean de Urgențe “Sfântul Spiridon” Iași, Colegiului Medicilor Iași și Primăriei Iași.

About Author

Delia Budurca

Comments are closed.