Congresul Mondial de Ozonoterapie, București, 5-7 mai

0

Congresul Mondial de Ozonoterapie va avea loc la București, în perioada 5-7 mai, la Hotelul Marriott din Capitală. Programul celor trei zile ale evenimentului, aflat la a 7-a ediție, include peste 30 de speakeri și participanți din 17 state ale lumii, cu prezentări din mai multe domenii ale sănătății, între care recuperare, chirurgie, boli autoimune.

Emil Vancea, secretar al Societății Științifice Române de Oxigen Ozono-Terapie, a subliniat diversitatea temelor prezentărilor, și a evidențiat interesul cu care sunt așteptate contribuții din Cuba referitor la terapia post-covid, boala care a polarizat preocupările științifice mondiale în ultimii doi ani.

Organizația mondială de ozonoterapie – World Ozone Therapy Federation – reunește organizații naționale din acest domeniu, iar președintele în funcție – aflat la final de mandat – este Dr. Ștefan Tiron, medic primar ortopedie-traumatologie, președinte fondator al Societății Științifice Române de Oxigen-Ozono-Terapie și al Societății Române de Posturologie.

Evenimentul se adresează în principal medicilor, de diferite specialități, în special de recuperare, pentru a vedea beneficiile pe care le poate aduce pacienților și această metodă, utilizată cu interes și în contextul sechelelor pacienților post-covid.

Mai multe detalii despre eveniment pe pagina de internet a Societății Științifice Române de Oxigen Ozono-Terapie, pe pagina congresului și pe paginile de facebook corelate.

About Author

Delia Budurca

Comments are closed.