Curs pentru corectarea vederii printr-o metodă noninvazivă

0

Defectele de vedere curente precum miopia, hipermetropia și astigmatismul pot prezenta ameliorări semnificative printr-o metodă noninvazivă care combină tehnicile de programare neurolingvistică cu metoda Bates pentru îmbunătățirea vederii și cu metode orientale de vindecare energetică. Seminarul, creat de trainerul danez Leo Angart, va fi prezentat și la București în perioada 28 – 31 octombrie.

Potrivit unul comunicat de presă, autorul acestei metode, create în 1991, a reușit să renunțe la ochelari deși anterior avea o miopie cu dioptrii de -5,5. Acum, seminarul de două zile creat de Leo Angart, numit Vision Training, este prezentat în peste 40 de state din întreaga lume.

Metoda presupune antrenarea ochilor și a creierului cu ajutorul unor exerciții simple care ajută la vizualizarea imaginilor într-un mod clar și focalizat. Învățarea metodei durează două zile.

„Miopia, astigmatismul sau strabismul nu sunt boli, sunt obiceiuri. 98% dintre noi ne naștem cu o capacitate perfectă de a vedea fără defecte; ochii noștri au știut la un moment dat cum trebuie să vadă clar. Anumite evenimente din viața noastră au creat o dereglare în modul nostru de a percepe mediul înconjurător, iar tensiunea adunată în mușchii din jurul ochilor sau expunerea acestora un timp îndelungat la anumiți stimuli ne-au făcut să pierdem capacitatea de a vedea imaginile într-un mod clar. Acest lucru este reversibil, tot ceea ce avem de făcut este să ne reinstalăm obiceiul sănătos pe care l-am avut înainte de a purta ochelari, obicei care se reînvață”, spune Leo Angart.

Potrivit autorului ei, metoda poate corecta miopia, hipermetropia, astigmatismul, strabismul, ambliopia și probleme de coordonare a ochilor.

Promotorul acestui curs la București, Andy Szekely, spune că folosind această metodă a evitat purtarea unor ochelari cu dioptrii de -3 sau -4.

Cursul durează două zile, costă 1075 lei și are loc în București în două sesiuni diferite: 28 și 30 octombrie sau 29 și 31 octombrie. Mai multe detalii pe www.visiontraining.ro.

About Author

Delia Budurca

Comments are closed.