Dermatoscopii gratuite în Sun Plaza

0

În perioada 24 – 26 februarie, medicii specialiști vor efectua dermatoscopii gratuite în Sun Plaza, București. De asemenea, un expert Sesderma va face dermo-analize cu ajutorul unui scanner, așa că vizitatorii Sun Plaza vor putea afla ce tip de ten au, care este gradul de hidratare și Ph-ul, cât de profunde le sunt ridurile tale, care este gradul acneei, cât de sensibil le este scalpul și cât de sănătoși și viguroși sunt foliculii de păr. Astfel, vor afla particularitățile tenului și care este rutina optimă de îngrijire, iar la finalul dermoanalizei vor primi mostre ale produselor Sesderma potrivite pentru fiecare tip de ten.

„Soarele, deshidratarea, poluarea, stilul de viață ne afectează pielea, dar nu reușim de fiecare dată să ne facem timp să mergem la un specialist. Ne bucurăm că acum, la Sun Help, aducem specialiștii la oameni”, a explicat Irina Studineanu, reprezentant Sun Plaza.

Toate consultațiile sunt gratuite și se vor desfășura într-un spațiu special amenajat din Sun Plaza, la parter, aproape de Intrarea Principală. Programul pentru dermatoscopii este vineri, 24 februarie, între orele 16–22, sâmbătă, 25 februarie, între orele 10-22 și duminică, 26 februarie, între orele 12-18.

Pentru dermo-analize, programul este vineri, 24 februarie, între orele 16–20, sâmbătă, 25 februarie, între orele 12-20 și duminică, 26 februarie, între orele 12-16.

„Grija pentru sănătatea pielii” este tema celei de-a patra ediții Sun Help, proiect gândit să vină în sprijinul comunității. Până acum au fost abordate teme precum: acordarea primului ajutor la nou-născuți sau cum ne protejăm în caz de cutremur. La cea de-a treia ediție, clienții Sun Plaza au beneficiat de spirometrii gratuite.

About Author

Raluca Bajenaru

Comments are closed.