Dr. Oz vorbește miercuri la București despre sănătate și “următorul nivel în viața ta”

0

DR OZ (2)Celebrul Dr. Oz, pe numele său complet Mehmet Cengiz Oz, ajunge pentru prima dată în România și le va vorbi bucureștenilor despre stilul sănătos de viață miercuri, 25 mai, începând cu ora 8,30, în cadrul conferinței “Take your life to the next level”. Accesul în sală se va face de la 7,30.

Dr. Oz a transmis și un mesaj prieteniloc săi din România, care l-au văzut întâi în emisiunile lui Oprah Winfrey și uterior în propria sa emisiune la linkul următor: https://www.youtube.com/watch?v=dtPvR_bR880&feature=youtu.be

Pe scena de la Sala Palatului din Capitală, Dr. Oz va dezbate subiecte legate de sănătate și stil de viață și va oferi sfaturi pentru a ne îmbunătăți viața.

Conferința, moderată de Dragoș Bucurenci, va avea și speakeri români recunoscuți pe acest domeniu, respectiv  Dr. Victor Clătici, medic primar dermato – venerologie, Lygia Alexandrescu, nutriționist, Andy Szekely și Andreea Raicu, speakeri motivaționali.

Ultimele bilete la conferință pot fi achizitionate de pe www.droz.ro, sectiunea Bilete.

Conferința va fi urmată de un eveniment privat, dedicat exclusiv personalităților medicale, Gala pentru excelență în medicină, inovație și domenii conexe, unde Dr Oz va acorda premii. Evenimentul are loc la Stejarii Country Club de  la ora 19:00.

Dr. Oz a devenit cel mai cunoscut medic din lume dat fiind că a adus medicina complementară în fața publicului, prin emisiuni de televiziune. A cunoscut celebritatea cu The Dr. Oz Show, lansat de Oprah Winfrey, prin participarea la emisiuni de radio sau prin tiparirea a diverse publicatii.

Evenimentul este sustinut de Borsec si organizat de A&A Exclamation Point, Diamond Experience si Claar Solutions.

Doctor OZ va vorbi în engleză cu traducere în română. Pentru traducere trebuie bifată opțiunea echipament de traducere în momentul comenzii. Ele se vor înmâna numai pe bază de act de identitate. Dacă ai invitație si doresti traducere, trebuie închiriată, pentru 50 lei. Alte date se pot obține la tel: l 0751 253 100 sau la contact@droz.ro.

About Author

Delia Budurca

Comments are closed.