Novartis inițiază programul ”Buni cu bunii”, dedicat vârstnicilor

0

Foto 3_mobilier camin CajalCompania farmaceutică Novartis a lansat proiectul ,,Buni cu bunii” prin care își propune să îmbunătățească viața vârstnicilor cazați în căminele de stat. Un prim-pas în derularea proiectului a fost  renovarea spațiilor de socializare din cadrul Căminului pentru persoane vârstnice al Municipiului Bucureşti ,,Academician Nicolae Cajal”.

”Ne desfășurăm activitatea în România de aproape două decenii. Motiv pentru care, prin acțiunile în care ne implicăm, ne dorim să fim cât mai aproape de comunitatea din care facem parte și să fim cât mai receptivi la nevoile membrilor săi, mai ales ale categoriilor sociale vulnerabile, care au nevoie cel mai mult de sprijin. Seniorii, în mod deosebit, au nevoie de atenție și de șansa de a se bucura de o bătrânețe frumoasă, liniștită. ”Buni cu bunii” este programul prin care ne propunem să răspundem nevoilor materiale, dar și spirituale ale bătrânilor din căminele de vârstnici.

În ultimele luni, ne-am îndreptat atenția spre Căminul Cajal şi le-am creat seniorilor un spațiu de socializare dedicat, confortabil, unde să-şi întâmpine vizitatorii şi să poată petrece mai mult timp împreună”, a declarat  Valentina Băicuianu, Director de Relații Publice în cadrul Novartis România.

Căminul „Academician Nicolae Cajal” găzduiește în prezent aproximativ 80 de seniori, cu vârste cuprinse între 65 și 107 ani.

About Author

Raluca Bajenaru

Comments are closed.