Prevenția bolilor cardiovasculare, tema centrală a Congresului Național de Cardiologie

0

A 60-a ediție a Congresului Național de Cardiologie , care are ca temă centrală prevenția bolilor cardiovasculare, se desfășoară în perioada 22-25 septembrie 2021, în sistem online.
Lectori de prestigiu din țară și din străinătate contribuie la un program complex, în cadrul căruia sesiunile live, din studio, se îmbină cu prezentările online.
“Discuții interactive, dezbaterile pe teme interesante, prezentări de cazuri clinice particulare, sesiuni comune cu alte societăți medicale naționale și internaționale, sesiuni tinerilor cercetători, sesiuni de lucrări originale, prezentarea noilor ghiduri europene – sunt doar câteva dintre elementele din programul cu care sperăm să vă captăm interesul ”, a declarat în cuvântul de deschidere Prof. Bogdan Alexandru Popescu, președintele Societății Române de Cardiologie (SRC) și managerul Institutului CC Iliescu din București.
Manifestarea științifică se adresează în primul rând cardiologilor, dar și medicilor din specialități conexe interesante de lupta împotriva acestor pandemii constante a bolilor cardiovasculare, după cum a punctat președintele SRC.
Între noutățile ediției se află transmisiunile live, un număr mare de cazuri clinice comentate, mai multe sesiuni dedică tinerilor cardiologi, sinteza fiecărei zile, desfășurarea lucrărilor pe 5 canale simultane.

About Author

Delia Budurca

Comments are closed.