Schimbări în brandul Sanofi

0

Compania farmaceutică Sanofi a anunțat o nouă arhitectură de brand, care presupune integrarea diviziei pentru vaccinuri Sanofi Pasteur,  a diviziei de îngrijire specializată Sanofi Genzyme și a tuturor companiilor achiziționate în timp sub o singură identitate.

În ultimii 50 de ani, printr-o politică de achiziții succesive, comună de altfel în industria farmaceutică la nivel mondial, Sanofi a devenit un lider global și diversificat în domeniu, cu prezență în peste 100 de țări.

Compania s-a remarcat prin descoperirea primelor tratamente pentru boli rare, a contribuit la definirea standardelor de îngrijire în diabet și bolile cardiovasculare, la tratamentul bolilor inflamatorii și la protejarea a sute de milioane de oameni împotriva gripei, a ajutat la eradicarea poliomielitei.

Sanofi este astăzi combinația mai multor companii, culturi, identități și branduri, iar noua arhitectură de brand are la bază această moștenire și reunește istoria diversă într-o identitate comună, ce reflectă strategia pentru viitor.

“În 2019, am lansat strategia Play to Win, care are ca fundament platforma noastră inovatoare dedicată producției de tratamente și vaccinuri revoluționare. Noua identitate reprezintă o etapă firească și foarte importantă în călătoria noastră către atingerea ambiției comune de a transforma practica medicală”, a declarat Paul Hudson, CEO Sanofi.

Logo-ul se inspiră din codurile industriei tehnologice, simple și orientate spre mișcare, cu două puncte mov care întruchipează călătoria științifică între întrebare, ca expresie a curiozității, și momentul descoperirii soluției inovatoare.

“Prin noua identitate de brand, am încercat să le oferim angajaților, partenerilor, pacienților și profesioniștilor din domeniul sănătății o înțelegere clară și consistentă a ceea ce suntem și a ceea ce ne propunem să realizăm”, a declarat Josep Catllà, Head of Corporate Affairs at Sanofi.

 

About Author

Delia Budurca

Comments are closed.