30 de ani de sănătate pentru România

0

Albumul aniversar “30 de ani de Sănătate pentru România”, inițiat de o serie de companii și asociații de pacienți, celebrează 30 de personalități care au avut puterea și perseverența, energia și inteligența pentru a duce la capăt proiecte cu impact pozitiv în sistemul de sănătate și în viața oamenilor care trăiesc în România. Albumul a fost lansat ieri la Biblioteca Centrală Universitară.

Printre personalitățile incluse în album se numără: Dr. Cătălin Cîrstoveanu, Dr. Mihai Craiu, Paula Herlo, Melania Medeleanu, Dr. Alexandru Irimie, Carmen Uscatu, Oana Gheorghiu, Mirela Nemțanu sau Gabriela Alexandrescu.

Mihai Șora, filosof și eseist, și Prof. Univ. Dr. Adrian Curaj, inițiator și susținător al proiectului ELI-NP (Extreme Light Infrastructure – Nuclear Physics) au surprins esența proiectului, semnând cuvântul înainte și epilogul acestui volum aniversar. Albumul a fost realizat in colaborare cu fotograful Cornel Brad, un cunoscut fotograf și producător de proiecte artistice. Susținătorii acestui proiect intenționează ca, în anul 2020, să transpună poveștile acestor personalități în proiecte operaționale sau inițiative legislative la nivel național.

About Author

Raluca Bajenaru

Comments are closed.