Acad. prof. Victor Voicu, premiat pentru întreaga activitate în cadrul Galei Premiilor de excelență ”Medica Academica”

0

Cea de-a opta ediție a Galei Premiilor de Excelență Medica Academica a marcat 100 de apariții ale publicației și a premiat realizări deosebite din chirurgie, cercetare fundamentală, apariții editoriale în domeniul medical.

Evenimentul a avut loc în decorul select al Palatului Ghica Tei și s-a bucurat de prezența unor personalități de prim rang: acad. prof. dr. Ioan-Aurel Pop, presedintele Academiei Române, acad. prof. Victor Voicu, vicepresedintele Academiei și președintele Secției de Științe Medicale, acad. Maya Simionescu, președinta Secției de Științe Biologice a Academiei, prof. dr. Irinel Popescu, președintele Academiei de Științe Medicale, membru correspondent al Academiei Române.

Decernarea premiilor a culminat cu Premiul de excelență Medica Academica pentru întreaga activitate care a fost acordat acad. prof. Victor Voicu de către acad. Ioan Aurel Pop, președintele Academiei Române. Profesor Universitar și Șef de disciplină (farmacologie) în două universități, General al Armatei Române, Director al unui Centru de cercetări medicale, Fondator al disciplinei de toxicologie și întemeietorul singurului centru de toxicologie clinică din țara noastră, acad. Victor Voicu este Președinte al Consiliului Științific al Agenției Naționale a Medicamentului.

Sponsorii evenimentului au fost Antibiotice Iași, Remedia, Leo Pharma, BenQ și Ropharma.

About Author

Raluca Bajenaru

Comments are closed.