Analizor pentru laboratoarele mici și medii

0

Compania Roche a lansat și în România analizorul cobas pure integrated solutions, potrivit pentru laboratoarele mici și medii, având în vedere că integrează trei tehnologii în cadrul unei singure platforme, potrivit unui comunicat de presă.

„În această perioadă, este mai important ca oricând accesul rapid la teste fiabile și de înaltă calitate, esențiale atât pentru sistemele de sănătate, cât și pentru pacienți. Profesioniştii din sectorul medical şi din laboratoare se află sub presiuni semnificative de a livra rezultate rapide şi corecte, cu mai puţine resurse”, a explicat Nora Esther Galli, Country Manager Roche Diagostics România.

Mentenanța manuală din partea operatorilor este de cinci minute pe zi, cu 80% mai puţin faţă de sistemele din generaţia anterioară, ceea ce poate îmbunătăți productivitatea personalului din laboratoare. Amprenta la sol este de doi metri pătraţi, aparatul ocupând cu până la 30% mai puţin spaţiu decât generaţiile anterioare. Analizorul poate să efectueze până la 870 de teste pe oră, oferind în acelaşi timp laboratoarelor mici şi medii acces la întregul meniu de testare Roche de Chimie Clinică și Imunologie, care include peste 230 de teste de diagnostic pentru o gamă largă de arii terapeutice, incluzând boli infecţioase, oncologie şi cardiologie .

Analizorul lucrează cu operaţiuni şi rezultate complet standardizate, ceea ce permite laboratoarelor să efectueze mai multe procese de lucru cu mai puţine instrumente, prin consolidarea fluxurilor de lucru, a sistemelor şi a reactivilor. Dispozitivul este  compatibil cu cobas mobile solution, o tabletă inovatoare ce integrează mai multe aplicaţii care permit specialiștilor din laborator să interacţioneze cu analizorul din orice loc al laboratorului.

About Author

Raluca Bajenaru

Comments are closed.