Centre de vaccinare anti-COVID-19 deschise non-stop în București

0

Bucureștenii se pot duce zi și noapte să se vaccineze anti-COVID la două centre Dom Vista Medical, rețea privată de laboratoare medicale, care vor fi deschise non-stop pentru vaccinări anti-COVID, potrivit unui comunicat de presă.

Vaccinările sunt gratuite, iar centrele sunt acreditate de Ministerul Sănătății. Deocamdată, vaccinul disponibil la Dom Vista Medical este cel produs de BioNTech-Pfizer, dar în scurt timp va fi disponibil și vaccinul Janssen (Johnson&Johnson).

Oamenii se pot programa pentru vaccin fie pe platforma ROVACCINARE, fie sunând la 0731 065 917 sau 0731 065 908 la unul dintre cele două centre: Șos. Nicolae Titulescu, nr. 94 și Splaiul Unirii, nr. 313.

„Acestea sunt primele centre de vaccinare deschise non-stop pe o perioadă nedeterminată. Noi chiar credem că vaccinarea este cel mai important mod în care ne putem solidariza în masă împotriva pandemiei și singura cale de a opri acest ucigaș perfid să lovească atât de nemilos! Vaccinarea este o procedură medicală ale cărei beneficii sunt demonstrate științific și observabile în mod direct  – formele grave ale bolii sunt mult mai rare printre cei vaccinați prin comparație cu cei nevaccinați”, a explicat Ștefan Spiridon, medic și managerul Dom Vista Medical.

Rețeaua Dom Vista Medical a fost înființată în anul 2011 și are ca obiect principal de activitate serviciile medicale de laborator pentru medici, clinici și industria farmaceutică.

 

About Author

Raluca Bajenaru

Comments are closed.