Compania elvețiană de implanturi dentare Straumann preia un distribuitor local

0

Compania elvețiană Straumann Group, lider mondial în sisteme de implanturi dentare, care a deschis o reprezentanță locală în prima parte a anului 2020, a anunțat preluarea unui distribuitor local, Artis Bio Tech.

Compania elvețiană, cu reprezentanţe în peste 100 de țări și 7.000 de angajați la nivel global, a anunțat pentru prima jumătate a anului rezultate financiare în scădere cu 22%, în contextul pandemiei de coronavirus.

“În prima jumătate a anului 2020, într-o perioadă critică pentru mediul de afaceri stomatologic, Straumann Group intra în România cu încredere, înfiinţând subsidiara locală Straumann Dental. Prin preluarea Artis reconfirmăm dorinţa, capacitatea şi angajamentul de a contribui la dezvoltarea activităţii stomatologice din România“, spune George Dumitrescu, Country Manager Straumann Dental.

Artis Bio Tech, o afacere de familie dezvoltată în 15 ani în distribuţia şi promovarea sistemelor de implanturi dentare, a încheiat 2019 cu o cifră de afaceri de 21 milioane lei, în creştere cu 52% faţă de 2018. “Faptul că liderul mondial Straumann Group ne-a ales pe noi este dovada calității şi superiorităţii serviciilor noastre”, a spus Dr. Ion Nicolescu, acţionar principal.

Straumann, producător de implanturi și protetică, instrumentar și soluţii digitale pentru reabilitarea dinților sau prevenirea edentaţiei, reunește și brandurile Neodent, Medentika, ClearCorrect şi Dental Wings.

About Author

Raluca Bajenaru

Comments are closed.