Conferința Națională Alzheimer: Actualități în domeniul demențelor

0

În perioada 01 – 04 martie, la World Trade Center București, are loc cea de-a 13-a ediție a Conferinței Naționale Alzheimer care, anul acesta, abordează tematica: ”Actualități în domeniul demențelor”.

”Ne vom concentra și la această ediție atât pe programe educaționale, cât și pe dezbateri în cadrul sesiunilor plenare, simpozioanelor, workshopurilor și sesiunilor de postere cu tematici din domeniile: neuroștiințe, neuroimagistică, psihiatrie clinică și neuropsihologie, strategii de diagnostic și îngrijire a suferinzilor și de susținere a familiilor și îngrijitorilor”, a explicat prof. dr. Cătălina Tudose, președintele Conferinței și președintele Societății Române Alzheimer.

Evenimentul cuprinde și câteva workshopuri cu diverse tematici – dedicate rolului asistenților medicali, evaluării familiei pacientului, dar și beneficiilor utilizării artei povestirii și a dramei creative în îngrijirea persoanelor cu demență.

Conferința este organizată de Asociația Română de Psihiatrie și Psihoterapie, cu sprijinul Societății Române Alzheimer, iar programul complet poate fi accesat aici: https://ralcom.eventsair.com/cnalz-2023/program-stiintific

About Author

Raluca Bajenaru

Comments are closed.