Discounturi la pachetele de screening prin rețeaua ”Regina Maria”

0

Rețeaua de sănătate ”Regina Maria” oferă pacienților români discount-uri de până la 30% la pachetele de screening, până pe 31 august, exclusiv în Policlinici, sub îndemnul campaniei ”Ascultă–ți corpul, mergi la medic”. Serviciile incluse în pachete cuprind cele mai importante specialități, adaptate grupelor de vârstă și ținând cont de lifestyle-ul fiecărui pacient.

Pachetele includ consultații și analize de rutină pentru: evaluare prevenție (consult de medicină internă/ medicină generală, ecografie abdominală și EKG), nutriție (consult de nutriție și un set de analize pentru diabet), gastroenterologie (consult de gastroenterologie și ecografie abdominală), obstetrică-ginecologie (consult de obstetrică-ginecologie și o ecografie transvaginală) si reumatologie (consult de reumatologie și un set de analize osteo-articular). Pentru detalii suplimentare, accesați: https://www.reginamaria.ro/asculta-ti-corpul.

De asemenea, numărul tinerilor care se confruntă cu afecțiuni sau boli asociate stilului de viață pe care nu sunt obișnuiți să le comunice specialiștilor este în creștere. Până pe 31 august, studenții cu vârste cuprinse între 18 și 24 de ani beneficiază de pachete de preventie destinate nevoilor lor și stilului lor de viață, cu discount de 30%.

Cele șase pachete destinate studenților au fost special gândite astfel încât să răspundă principalelor probleme medicale cu care s-ar putea confrunta și acoperă mai multe specialități medicale, printre care: dermatologie (Pachetul celor care vor să-i dea block acneei), oftalmologie (Pachetul care știe că azi ești tânăr și mâine nu mai vezi când ți se dă cu seen), endocrinologie (Pachetul care știe că azi ești tânăr și mâine hormonii îți scot peri albi), psihoterapie (Pachetul ăla zen care te atrage dacă ești anxios gen), ginecologie (Pachetul celor care vor să călătorească în siguranță pe muntele Venus) și analize de sânge (Pachetul ăla care știe că azi ești tânăr și mâine ai colesterolul mare).

Pentru a putea accesa serviciile la preț redus, tinerii sunt așteptați în policlinicile REGINA MARIA cu cartea de identitate, unde vor primi discountul la achiziționarea pachetului. Pentru mai multe informații, puteți accesa link-ul: Pachete medicale cu 30% discount pentru studenți | Reginamaria.ro.

Datele unui studiu lansat de PALMED (Patronatul Furnizorilor de Servicii Medicale Private) în februarie 2022 arată că  medicina preventivă ocupă un rol secundar în România, în timp ce majoritatea pacienților ajung în cabinetul de consult doar în momentul în care afecțiunea este deja avansată.

Limitarea accesului la serviciile de sănătate din perioada pandemiei a alimentat și mai mult comportamentul pacienților de a evita monitorizarea sănătății. Conform unui research Ispos la nivelul anului 2021, aproape jumătate dintre românii din mediul urban au mers mai puțin sau deloc la medicul de familie (43%) sau la medicul specialist (50%).  În acelasi timp, un sfert dintre români (23%) nu și-au făcut deloc analize de sânge, respectiv 29% nu au apelat la investigații, monitorizări sau ecografii de monitorizare sau prevenție. Datele arată faptul că interesul pentru a merge la medic sau a face analize a fost mai scăzut in rândul bărbaților și al persoanelor cu educație și venituri mai mici, ceea ce a determinat accentuarea urgentelor medicale.  Într-un studiu realizat de aceeași companie de research în 2021, 54% dintre medicii de familie și 68% dintre specialiștii intervievați au observat o creștere a numărului de urgențe/ agravarea afecțiunilor pentru pacienții cronici.

About Author

Raluca Bajenaru

Comments are closed.