Gral Medical investește 13 milioane de euro în două spitale oncologice

0

Furnizorul de servicii medicale private Gral Medical va investi 13 milioane de euro până în 2025 în construirea a două spitale oncologice de tip greenfield, unul in orașul Ploiești și altul în Craiova. Este luată în calcul și mărirea capacității spitalului din Bucuresti si implementarea de servicii noi pe segmentul spitalizare.

Spitalul oncologic din Ploiești a început să fie construit în decembrie 2022, iar bugetul de investiții va fi de  6.4 milioane de euro, sumă care va acoperi atât partea de construcții, cât și partea de echipamente medicale. Spitalul OncoFort din Ploiești va acoperi nevoile serviciilor medicale oncologice din 3-4 județe învecinate. Spitalul oncologic va avea o suprafață de 1465 mp și va avea o capacitate de 20 de paturi. Este un concept nou ce oferă în aceeași locație atat diagnosticul, cât și tratamentul celor mai importante afecțiuni oncologice cu care se confruntă românii, iar internările se vor efectua pe categorii de afecțiuni și grade de diagnosticare.

În anul 2022, pentru primele 11 luni, compania a reușit să obțină o cifră de afaceri de 44 milioane de euro, iar evoluția din ultima lună oferă posibilitatea de a finaliza anul cu o  cifră de afaceri de aproximativ 49 milioane de euro, foarte aproape de ținta propusă de 50 milioane de euro. Cele mai importante creșteri pe care le-a înregistrat compania au fost serviciile de laborator, serviciile oncologice și serviciile chirurgicale care au reușit să devanseze cu aproximativ 10% rezultatele din anii anteriori.

Gral Medical este una dintre cele mai importante companii de servicii medicale private din România, iar, ȋn prezent, este lider pe segmentul oncologic și al analizelor de laborator din Capitală.

About Author

Raluca Bajenaru

Comments are closed.