HP, IT Capital Management și Team Net concurează pentru mentenanța Cardului Național de Asigurări de Sănătate

0

mother-board-581597_1920Hewlett-Packard, IT Capital Management şi Team Net International vor concura pentru contractul de mentenanță și suport tehnic pentru sistemul informatic al Cardului Naţional de Asigurări de Sănătate (CEAS), arată un comunicat al CNAS, la încheierea perioadei de depunere a ofertelor. Pentru mentenanţa şi suportul tehnic al PIAS – Platforma Informatică a Asigurărilor de Sănătate s-au primit oferte din partea Hewlett-Packard, Master Technology Systems şi Team Net International.

În perioada imediat următoare va avea loc evaluarea ofertelor, precum şi celelalte etape procedurale, criteriul de atribuire a fiecărui contract de mentenanţă şi suport tehnic fiind preţul cel mai bun, cu respectarea minimă şi obligatorie a cerinţelor din caietul de sarcini respectiv.

Contractele cu câştigătorii vor fi încheiate pe o perioadă de trei ani, iar valoarea maximă estimată a contractelor poate fi, conform anunţurilor din Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), de 18,8 milioane lei fără TVA, respectiv de 8,4 milioane lei fără TVA. Contractele vor avea ca obiect furnizarea serviciilor de help-desk, mentenanţă şi suport tehnic aferente componentei aplicative a sistemului informatic CEAS, respectiv furnizarea serviciilor de administrare, suport tehnic şi mentenanţă hardware pentru platforma PIAS.

About Author

Raluca Bajenaru

Comments are closed.