International Iași Arrhythmia Forum (IAF), la a treia ediție

0

Ediția a treia a International Iași Arrhythmia Forum (IAF) va avea loc la Iași, România, în perioada 06 – 10 aprilie 2022. Evenimentul își propune pregătirea continuă a electrofiziologilor și cardiologilor din România și din regiunea mai mare a Europei Centrale și de Est.

Programul va acoperi toate domeniile esențiale ale electrofiziologiei, de la simplu la complex. În plus, anul acesta, vor avea loc patru sesiuni speciale: ”Patologia inimii drepte”, ”Pacing-ul sistemului excitoconductor”, ”Insuficiența cardiacă: noi ghiduri, noi oportunități” și ”Totul intervențional: cum să accesăm invaziv fiecare zonă a inimii”.

Participanții vor avea ocazia să afle noutăți în domeniul cardiologiei de la specialiști din Marea Britanie, Spania Polonia, Germania, Italia, Israel, Statele Unite ale Americii, America Latină, Australia și China, având în vedere că un număr important de lectori internaționali au confirmat prezența.

Evenimentul se desfășoară sub egida European Society of Cardiology (ESC), Heart Rhythm Society (HRS) și The International Society of Endovascular Specialists (ISEVS).

Mai multe informații sunt disponibile pe website-ul conferinței: https://iasi-arrhythmia.ro, dar și pe pagina de Facebook –  https://www.facebook.com/IAF2022

About Author

Raluca Bajenaru

Comments are closed.