Medicover achiziționează rețeaua Laurus Medical

0

Furnizorul de servicii medicale private Medicover a finalizat achiziția rețelei Laurus Medical, supraspecializată în proctologie și tratamentul afecțiunilor sistemului venos.

Investiția va asigura grupului Medicover o consolidare a prezenței la nivel național printr-o rețea de zece clinici cu multiple specialități, în linie cu strategia grupului de abordare a domeniului medical din perspectivă multidisciplinară și marchează intrarea Medicover în orașe ca Suceava, Bacău, Focșani, Buzău, Deva. În acest context, echipa medicală a grupului se extinde cu peste 150 de profesioniști.

„Prin această investiție importantă, ne consolidăm abordarea pluridisciplinară și vom veni în sprijinul pacienților noștri cu tehnologii inovatoare, neinvazive de tratament în supraspecializările flebologie, proctologie. Laurus Medical ne va ajuta în misiunea noastră de a îmbunătăți viețile oamenilor prin servicii medicale la cele mai înalte standarde”, a afirmat dr. Florinela Cîrstina, director general Medicover România.

Clinicile Laurus Medical sunt dotate cu tehnologii inovatoare, neinvazive, precum laserul endovenos cu fascicul radial de 360 grade pentru tratamentul hemoroizilor și al varicelor, tehnologia UGFS (scleroterapie ghidată ultrasonic), terapia bazată pe rezonanță magnetică MBST care permit tratarea mai multor afecțiunie ale sistemului venos, afecțiuni cardiovasculare, gastrice, endocrine, dermatologice.

About Author

Raluca Bajenaru

Comments are closed.