Metropolitan Life donează un million de lei pentru combaterea COVID-19

0

Metropolitan Life, unul dintre cei mai importanți jucători ai pieței asigurărilor de viață și pensiilor private din România, se alătură campaniei „Donează pentru linia întâi” și alocă un milion de lei pentru a sprijini medicii, cadrele militare și polițiștii, pe fondul epidemiei de COVID-19.

Platforma „Donează pentru linia întâi”, o inițiativă Banca Transilvania, Mobexpert, BitDifender și eMAG, la care Metropolitan Life se alătură ca partener, reprezintă una dintre cele mai ample linii de donații din România. Până în prezent, donațiile cumulează aproape șapte milioane lei, cu implicarea a peste 1.100 de companii și a peste 20.000 de persoane fizice.

Necesarul de produse este centralizat săptămânal de către Departamentul pentru Situații de Urgență (DSU) în colaborare cu Ministerul Sănătății și are în vedere necesitățile de bază pentru cei expuși direct riscului de infectare. Astfel, 350.000 de măști N95 (FFP2) cu grad ridicat de protecție au fost donate medicilor din spitale. De asemenea, peste 5 milioane de măști de protecție cu trei pliuri au fost distribuite către medici de familie, polițiști, jandarmi și militari prin intermediul Departamentului pentru Situații de Urgență.

About Author

Raluca Bajenaru

Comments are closed.