Noul director general Roche România va orienta filiala spre o structură mai bine adaptată sistemului medical

0

Claudia Fleischer este noul Director General al Roche România, potrivit unui comunicat de presă al companiei, și va superviza transformarea filialei într-o nouă structură care va răspunde mai bine nevoilor sistemului medical și ale pacienților din România.

Claudia Fleischer are peste 17 ani de experiență în industria farmaceutică, unde a deținut mai multe poziții de conducere, cu responsabilități în dezvoltarea tehnică și clinică de produse medicale, în mai multe departamente din cadrul diviziilor de Diagnostic și Farmaceutice ale Grupului Roche. Claudia este farmacist licențiat și deține un doctorat în Chimie Farmaceutică de la Universitatea Ludwig-Maximilian din Munchen, Germania.

“Sunt cu adevărat onorată de oportunitatea de a conduce Roche România și de a-mi oferi contribuția la îmbunătățirea vieții pacienților din România. Doresc să îi mulțumesc lui Claudiu Cheleș pentru eforturile sale deosebite din ultimele luni de a pregăti organizația pentru provocările viitoare din domeniul sănătății. La nivel global, sistemele medicale se află sub continuă presiune, în timp ce pacienții sunt adesea copleșiți și nu primesc îngrijirile de care au nevoie. De aceea, prioritățile mele vor fi să facilitez accesul pacienților la tratamentele inovatoare de care au nevoie și să îmbunătățesc calitatea vieții pentru pacienți și familiile lor. Dorim să abordăm aceste aspecte în parteneriat, așa că mă voi concentra mai strâns asupra colaborărilor cu profesioniști în domeniul medical și alți parteneri pentru a contribui la atingerea scopului nostru comun: mai multe soluții medicale, cu un cost mai scăzut asupra societății”, a declarat Claudia Fleischer, Director General Roche România.

Noul director Roche România va lucra cu asociațiile din industrie și cu partenerii săi din mediul public și privat pentru a facilita accesul pacienților la cele mai noi inovații medicale și pentru a implementa viziunea Roche asupra medicinei personalizate.

About Author

Raluca Bajenaru

Comments are closed.