Opt departamente noi de chirurgie oncologică la Wiener Privatklinik

0

WPK Central European Academy Cancer Center (WPK CEACC), parte a Wiener Privatklinik, unul dintre cele mai mari spitale private din Austria, se extinde cu 8 departamente de chirurgie oncologică, venind în sprijinul pacienților internaționali cu noi posibilități de tratament al cancerului aflat în diferite stadii de evoluție, potrivit unui comunicat de presă.

Noile divizii adăugate sunt concentrate pe terapia chirurgicală pentru: cancer mamar, cancer ovarian, cancer pulmonar, cancer de colon (inclusiv cu extindere peritoneală), cancer de pancreas și de prostată, dar și afecțiuni vasculare și afecțiuni ortopedice maligne și benigne. Intervențiile vor fi efectuate de chirurgi cu supraspecializări în aceste arii de la spitalul AKH Viena, accentul fiind pus pe tehnici minim-invazive, beneficii care asigură pacienților șanse de recuperare considerabil îmbunătățite.

Wiener Privatklinik (WPK) tratează anual sute de români cu afecţiuni oncologice. Peste 1000 de pacienți români se adresează centrului medical în fiecare an, iar terapiile pentru diferite tipuri de cancer reprezintă aproximativ jumătate din tratamentele acordate.

Procesul de diagnosticare implică mai multe tipuri de investigații, inclusiv analiza ADN-ului tumoral, un test–cheie pentru determinarea cu precizie a diagnosticului și individualizarea terapiilor pentru fiecare caz medical. Pacientul oncologic beneficiază de suportul unei echipe interdisciplinare de experți (Tumor Board) care cooperează pentru a stabili cea mai eficientă strategie de tratament și a urmări evoluția stării de sănătate a acestuia pe parcursul tuturor etapelor terapeutice.

About Author

Raluca Bajenaru

Comments are closed.