Producător de dezinfectanți și-a triplat producția pentru a răspunde cererii

0

Producătorul de dezinfectanți Pro Integrator și-a triplat  producția zilnică și și-a dublat schimburile de muncă  în fabrica sa de la Bragadiru, județul Ilfov, potrivit unui comunicat de presă. Producătorul afirmă că actuala cerere este mult mai mare decât în alte perioade cu care s-a confruntat compania. „Ce este astăzi diferit față de alte epidemii cu care populația s-a mai confrutat este faptul că acest virus are o capacitate de răspândire mult mai mare prin contacte sociale”, a spus Cristian Stanciu, directorul companiei.

De aceea, producătorul autohton de dezinfectanți și-a luat toate măsurile necesare pentru a putea face față cererii foarte mari de pe piață. Astfel, schimburile de lucru în unitatea de producție din Bragadiru, județul Ilfov au fost suplimentate, la fel și producția pentru gama de dezinfectanți. „Majoritatea clienților noștri sunt companii private dar și instituții publice precum spitalele din țară cărora le-am furnizat un volum dublu de dezinfectanți în această perioadă. De la declanșarea crizei medicale am solicitat la maximum capacitatea de producție pe toate tipurile de produse pe care le producem”, a adăugat Cristian Stanciu.

Pe toată durata perioadei stării de urgență, compania păstrează legătura cu autoritățile publice de la nivel local, regional și național precum și cu Direcțiile de Sănate Publică și cu furnizorii de substanțe active pentru a răspunde solicitărilor.

About Author

Raluca Bajenaru

Comments are closed.