prof. Silviu Constantinoiu, Premiul pentru cea mai bună realizare editorială în cadrul Galei Premiilor de Excelență ”Medica Academica”

0

Cea de-a opta ediție a Galei Premiilor de Excelență ”Medica Academica” a marcat 100 de apariții ale publicației și a premiat realizări deosebite din chirurgie, cercetare fundamentală, apariții editoriale în domeniul medical.

Evenimentul a avut loc în decorul select al Palatului Ghica Tei și s-a bucurat de prezența unor personalități de prim rang: acad. prof. dr. Ioan-Aurel Pop, presedintele Academiei Române, acad. prof. Victor Voicu, vicepresedintele Academiei și președintele Secției de Științe Medicale, acad. Maya Simionescu, președinta Secției de Științe Biologice a Academiei, prof. dr. Irinel Popescu, președintele Academiei de Științe Medicale, membru correspondent al Academiei Române.

Premiul pentru cea mai bună realizare editorială a revenit prof. Silviu Constantinoiu, președintele Societății Române de Chirurgie, pentru “Tratat de patologie și chirurgie esofagiană”.

About Author

Raluca Bajenaru

Comments are closed.