Punct de vaccinare în fabrica Zentiva

0

Compania Zentiva facilitează vaccinarea angajaților, familiilor lor și a colaboratorilor prin crearea unui punct de vaccinare în cadrul cabinetului medical din fabrică, potrivit unui comunicat de presă al companiei. Punctul medical dedicat vaccinării Covid-19 va funcționa pe bază de programare.

„În calitate de angajator pentru aproximativ 1300 de persoane, suntem conștienți de responsabilitatea de a informa și de a oferi angajaților noștri, partenerilor și familiilor lor posibilitatea de protecție împotriva infecției COVID-19. Am îmbrățișat imediat ideea propusă de Guvern de a deschide un punct de vaccinare și acum, după toate verificările și aprobările necesare, suntem bucuroși să îl lansăm și astfel să ne alăturăm campaniei naționale de vaccinare”, a afirmat Simona Cocoș, Director General Zentiva România și Moldova.

Grupul ZENTIVA este numărul unu în volume și numărul trei în valoare pe piața farmaceutică totală (medicamente cu și fără prescripție), iar în piața de generice ocupă locul întâi atât în volume, cât și în valoare (medicamente cu prescripție, generice). În România, Zentiva deține două fabrici de medicamente generice, la București, Zentiva SA și Labormed.

About Author

Raluca Bajenaru

Comments are closed.