Regina Maria: Pachete medicale pentru studenți

0

Rețeaua de sănătate Regina Maria lansează șase pachete medicale dedicate studenților, cu scopul de a sprijini prevenția, potrivit unui comunicat de presă.

„Ne-am dat seama că tinerii sunt o categorie aparte și au nevoie de servicii și produse special gândite pentru problemele cu care se confruntă, specifice vârstei și perioadelor pe care le traversează. Peste 114.000 mii de persoane cu vârste cuprinse între 18 și 25 de ani au accesat serviciile noastre în ultimul an, un procent semnificativ, pentru care am gândit o serie de pachete medicale speciale. Acestea acoperă o arie largă de investigații și consultații pentru studenți, adaptate stilului lor de viață și în acord cu tabieturi ce declanșează o serie de probleme medicale. Lansarea acestor pachete reprezintă propunerea noastră la dialogul cu tinerii, astfel încât aceștia să se simtă încurajați și susținuți atunci când întâmpină problemele de sănătate, să devină conștienți de importanța prevenției și să apeleze cu încredere la serviciile noastre”, a explicat Nirvana Georgescu, Director de Calitate și Siguranța Pacientului, Rețeaua de sănătate Regina Maria.

Până pe 31 august, persoanele cu vârste cuprinse între 18 și 24 de ani beneficiază de noile pachete cu discount de 30%. Pentru a putea accesa serviciile la preț redus, tinerii sunt așteptați în policlinicile Regina Maria cu cartea de identitate, unde vor primi discountul la achiziționarea pachetului.

Cele șase pachete destinate studenților au fost special gândite astfel încât să răspundă principalelor probleme medicale cu care s-ar putea confrunta: probleme cu acneea sau hormonii, prevenție pentru bolile cu transmitere sexuală, soluții pentru cei care petrec foarte mult timp în fața ecranelor, se simt anxioși sau nemulțumiți cu viața lor. În acest context, pachetele acoperă mai multe specialități medicale, printre care: dermatologie (Pachetul celor care vor să-i dea block acneei), oftalmologie (Pachetul care știe că azi ești tânăr și mâine nu mai vezi când ți se dă cu seen), endocrinologie (Pachetul care știe că azi ești tânăr și mâine hormonii îți scot peri albi), pshioterapie (Pachetul ăla zen care te atrage dacă ești anxios gen), ginecologie (Pachetul celor care vor să călătorească în siguranță pe muntele Venus) și analize de sânge (Pachetul ăla care știe că azi ești tânăr și mâine ai colesterolul mare).

În funcție de specialitate și zona geografică, unele pachete nu sunt disponibile în toate locațiile Regina Maria. Rețeaua de sănătate Regina Maria deține 46 de policlinici proprii, cu peste 70 de specialități medicale, 10 campusuri medicale, 28 de laboratoare medicale și 8 spitale. În plus, 310 clinici partenere completează serviciile medicale oferite de rețea.

About Author

Raluca Bajenaru

Comments are closed.