Regina Maria, partener UNTOLD

0

Laboratoarele rețelei de sănătate Regina Maria sunt partenerul oficial pentru testarea împotriva COVID-19 a participanților la festivalul UNTOLD, potrivit unui comunicat de presă. Ediția 2021 a festivalului are loc între 9-12 septembrie, în Cluj-Napoca.

„Încă de la începutul pandemiei, am depus toate eforturile pentru a diminua efectele negative ale situației actuale. A venit momentul în care căutăm soluții pentru ca lucrurile să revină la normal, în condiții de siguranță. Poziția noastră în Cluj este deja consolidată, avem o Rețea extinsă pregătită să deservească un eveniment de o asemenea amploare precum este festivalul UNTOLD”, au explicat reprezentanții Rețelei de sănătate Regina Maria.

Regina Maria oferă participanților un preț special pentru testare în baza biletului de festival. Testarea antigen va costa 70 de lei, iar prețul pentru testarea RT-PCR este 210 lei.

Testul antigen are o valabilitate de 48 de ore, iar rezultatul negativ va fi marcat printr-o brățară de triaj epidemiologic, care va permite accesul  în festival. Testarea RT-PCR are valabilitate 72 de ore și pe baza rezultatului negativ se generează certificatul verde.

Participanții pot realiza testele antigen rapide sau RT-PCR atât în locațiile proprii ale Rețelei, cât și în două centre mobile, organizate special pentru a asigura fluxurile necesare. Rețeaua pune astfel la dispoziție 3 policlinici, 4 puncte de recoltare proprii, o caravană mobilă, situată în proximitatea festivalului, la Hotel Napoca, și un centru mobil de testare situat la Sala Sporturilor Horia Demian din Cluj-Napoca.

 

About Author

Raluca Bajenaru

Comments are closed.