Regina Maria: Servicii gratuite de monitorizare a stării de sănătate post-Covid

0

Rețeaua de sănătate Regina Maria a lansat programul Clinica POST COVID, pentru a simplifica accesul pacienților către monitorizare; astfel, furnizorul de servicii medicale oferă acces gratuit la un pachet de anamneză, la nivel național. Pacienții vor putea discuta cu un medic generalist care va analiza cazul pacientului și va indica toate investigațiile și analizele necesare cazului său. Pachetul gratuit conține și o serie de analize de primă intenție care pot evalua starea generală de sănătate a pacientului.

Peste 95% dintre abonamentele de sănătate ale Rețelei au incluse serviciile de bază în  monitorizarea post COVID. În calitate de abonați ai REGINA MARIA, pacienții vindecați de infecția cu SARS-Cov2 pot începe, gratuit, programul de evaluare a stării de sănătate.

Indiferent de forma de boală, toți pacienții care trec prin infecția cu noul coronavirus trebuie să verifice starea de sănătate, deoarece există posibilitatea ca această boală să aibă urmări. Monitorizarea pacienților vindecați de COVID-19 poate consta în investigații imagistice – CT torace – și o serie de analize de sânge, ce vor fi recomandate în urma discuției cu medicul.

Pacienții interesati să beneficieze de pachetele gratuite, pot aplica pe site-ul Regina Maria, urmând să fie contactați de către un operator din Call Center. Consultațiile din Clinica POST COVID pot fi accesate în toate policlinicile Regina Maria din București și din țară. În urma anamnezei, medicul evaluează cazul pacientului și pregătește raportul medical ce include indicațiile necesare pentru eventuale analize și investigații imagistice.

About Author

Raluca Bajenaru

Comments are closed.