Regina Maria: servicii gratuite pentru pacienții post-Covid

0

Furnizorul de servicii medicale Regina Maria a investit aproape 300.000 de lei în servicii gratuite oferite cadrelor medicale și tuturor pacienților care depășesc faza acută a Covid-19, proiect ce va continua în cadrul Clinicii Post Covid. Acestei investiții i se adaugă peste 130.000 lei în servicii bonus, potrivit unui comunicat de presă. Serviciile de monitorizare post COVID sunt incluse în peste 95% dintre abonamentele de sănătate ale rețelei.

Pentru a intra în programul de monitorizare post-Covid, pacienții care au medic curant în rețea și o trimitere pentru investigațiile și analizele necesare, se pot programa în clinicile Regina Maria dedicate pentru recoltarea analizelor și efectuarea investigațiilor. Pacienții care nu au un medic curant se pot programa la un consult pentru monitorizare post COVID pe site-ul Regina Maria, urmând a fi contactați de un operator din Call Center.

„Este important să înțelegem faptul că, după declararea vindecării, simptomatologia poate persista. De aceea, am ales să ne implicăm oferind acces gratuit, oricui dorește, la servicii medicale pentru monitorizarea post COVID. Sunt pacienți care ne-au călcat pragul cu simptome ce au persistat până la câteva luni după depășirea bolii, simptome ce pot fi prevenite sau ținute sub control prin monitorizarea stării de sănătate”, a afirmat Nirvana Georgescu, Quality and Patient Safety Director, Rețeaua de sănătate REGINA MARIA.

De asemenea, persoanele vulnerabile care nu pot accesa servicii medicale private pot discuta cu un medic generalist, care să le analizeze cazul în mod gratuit, prin Pachetul Start, ce include și o serie de analize de laborator pentru evaluarea stării generale de sănătate.

About Author

Raluca Bajenaru

Comments are closed.