Rețeaua de sănătate Regina Maria se extinde

0

Rețeaua de sănătate Regina Maria a preluat recent centrul medical Al-Medica Berlin, intrând astfel pe piața serviciilor medicale din Ploiești și a achiziționat clinica IXIA Medica localizată în zona de est a Bucureștiului. De asemenea, în luna februarie, a fost inaugurată Policlinica Victoria (aflată în imediata apropiere a Pieței Victoria), unul dintre planurile de viitor ale companiei fiind deschiderea unei noi unități medicale în Dorobanți.

”2016 a fost, pentru REGINA MARIA, un an al tranzacțiilor. Doar prin intrarea în Rețea a Ponderas Academic Hospital am marcat una dintre cele mai importante astfel de tranzacții de pe piața serviciilor medicale private. În ultimii ani, REGINA MARIA a fost implicată în 13 tranzacții cu preluare integrală a altor jucători, precum și în 3 tranzacții care au vizat schimbarea acționariatului companiei – cele mai mari din piața serviciilor medicale”, a spus Fady Chreih, CEO al Rețelei de sănătate REGINA MARIA.

Noul centru din Ploiești are 300 de mp, 9 cabinete pentru consultații și de un punct de recoltare a analizelor. Pentru început, pacienții au acces la 13 specialități medicale, urmând ca pe parcursul acestui an, numărul acestora să fie suplimentat. Policlinica oferă investigații decontate de Casa de Asigurări de Sănătate pentru cinci specialități (dermatologie, ecografie, obstetrică-ginecologie, pneumologie și psihiatrie), dar și servicii de Medicina Muncii.

Rețeaua de sănătate REGINA MARIA deține, în acest moment, 14 policlinici în capitală. În cadrul Policlinicii REGINA MARIA Doamna Ghica (fosta IXIA Medica) vor lucra 30 de medici din 12 specialități, printre care: medicină de familie, alergologie, cardiologie, dermatologie, gastroenterologie, obstetrică-ginecologie. Dintre acestea, cinci specialități sunt în contract cu CAS.
Policlinica Victoria cuprinde peste 20 de specialități medicale, 11 cabinete pentru consultații și centru propriu de recoltare a analizelor de laborator. Policlinica Victoria are program de funcționare și sâmbăta.

Reţeaua de sănătate REGINA MARIA reunește peste 3.500 de angajați și colaboratori în cele 35 de locații proprii din Bucureşti şi din ţară.

About Author

Raluca Bajenaru

Comments are closed.