Separarea business-ului de generice în Europa: Sanofi își va continua activitatea în România

0

world-1185076_1280Compania farmaceutică Sanofi a decis să separe business-ul său de generice în Europa, clasat printre primele zece companii de pe piața de profil, în vederea vinderii acestuia, potrivit unui comunicat de presă al companiei.

 “Acțiunea de separare este preconizată a avea loc în 2018. Până atunci, nu anticipăm nicio schimbare majoră cu impact asupra activităților noastre comerciale și industriale sau asupra portofoliilor disponibile pe piață, inclusiv cel de generice. Ne vom desfășura activitatea la fel ca și până acum, continuându-ne totodată planurile de producție și de dezvoltare a fabricii din București. Ne reconfirmăm angajamentul față de clienții și partenerii noștri, pe care îi asigurăm că vom livra aceleași servicii de cea mai bună calitate, răspunzând cu aceeași dedicare nevoilor pacienților din România”, a spus Emmanuelle Valentin, General Manager Sanofi în România.

Portofoliul Sanofi Generice include 700 de molecule comercializate la nivel global, cu focus major în următoarele arii terapeutice: sistem nervos central, afecțiuni cardiovasculare, afecțiuni respiratorii, diabet, boli infecțioase, sănătatea femeii și a bărbatului, oncologie. În cele nouă unități de producție ale Sanofi Generice se fabrică peste 900 de milioane de cutii de medicamente pe an.

About Author

Raluca Bajenaru

Comments are closed.