Spitalul de boli cardiovasculare Angiomedica – venituri cu 23% mai mari în 2020

0

Spitalul Privat de Boli Cardiovasculare Angiomedica a înregistrat anul trecut o creștere a cifrei de afaceri cu 23%, comparativ cu anul 2019 și o rată a veniturilor din servicii chirurgicale de 45%, potrivit unui comunicat de presă. Cele mai accesate servicii medicale au fost intervențiile minim-invazive precum: coronarografia, arteriografia, angioplastia, ablația și chirurgia vasculară.

”Provocarea anului 2020 pentru noi a fost să-i facem pe pacienți să înțeleagă faptul că riscul prezentat de bolile cardiovasculare este la fel de mare cu cel al infecției cu COVID-19. În același timp, ne bucurăm că aceștia au depășit teama de a se prezenta la control medical și au înțeles cât de importantă este monitorizarea realizată de un medic specializat. Astfel că, în pofida restricțiilor, pacienții cu afecțiuni cardiovasculare au continuat să apeleze la serviciile noastre specializate, salvându-și de multe ori viața”, a afirmat Cecilia Covrig, Președintele Consiliului Administrativ al Spitalului de Boli Cardiovasculare Angiomedica.

În contextul pandemiei de Covid-19, spitalul a continuat să investească în aparatură medicală, dar și în echipamente și materiale sanitare pentru limitarea răspândirii virusului – o măsură ce continuă să fie prioritară și în 2021, potrivit conducerii. De asemenea, pentru a oferi pacienților tratament în condiții de siguranță deplină, s-a limitat accesul aparținătorilor în Spital; internarea se realizează doar pe bază de test COVID-19 negativ, iar pacienții sunt internați singuri în salon. Spitalul deține acreditarea ANMCS de nivel II.

About Author

Raluca Bajenaru

Comments are closed.