Tendințe în industria medicală, o conferință a Camerei de Comerț Româno-Britanice

0

Companii farmaceutice internaționale, furnizori de servicii de sănătate, medici și reprezentanți ai autorităților din România se întâlnesc pe 22 septembrie la București în cadrul unui eveniment organizat de Camera de Comerț Româno-Britanică. Găzduită de Hotelul Marmorosch, această conferință se va concentra pe discutarea tendințelor actuale în ceea ce privește relația dintre industria farmaceutică și sustenabilitatea în mediul înconjurător, de exemplu bune practici în obținerea unei amprente zero de carbon, în timp ce se menține ca obiectiv asigurarea unui acces îmbunătățit la îngrijire pentru pacienți.
Un alt subiect central de discuție va fi crearea unui sistem medical de calitate accentuând rolul prevenției în modernizarea acestuia, chestionând modul în care industria farmaceutică poate juca un rol cheie în prevenție și reflectând asupra impactului pe care tehnologia îl poate avea în îmbunătățirea serviciilor de îngrijire oferite.
Moderatorul evenimentului este Dr. Bogdan Cristian Pană, specialist în management și sănătate publică, lector la Universitatea de Medicină și Farmacie ”Carol Davila”, București.
Taxa de participare la conferință este de 200 de lei, cu excepția membrilor Camerei de Comerț Româno-Britanice care vor avea acces gratuit.

About Author

Raluca Bajenaru

Comments are closed.