Webinar gratuit: Diagnostic și strategii de tratament pentru sindromul colonului iritabil

0

The International Gastroenterology Educational Series (iGES) a deschis înscrierile pentru webinarul gratuit care va avea loc pe 24 februarie, de la ora 19.00, prin intermediul platformei Zoom.

Evenimentul va aborda tema: ”Diagnostic și strategii de tratament pentru sindromul colonului iritabil” din punctul de vedere al descoperirilor științifice recente în gastroenterologie, este dedicat medicilor gastroenterologi, generaliști și farmaciștilor și este creditat pentru educația medicală continuă. Webinarul internațional durează maximum două ore, limba utilizată este engleza, iar înscrieri se pot realiza la: https://cutt.ly/jkPaBkv

Speakerii sunt specialiști de renume mondial în tratamentul sindromului colonului iritabil. Dr. Dan Dumitrașcu este profesor și șeful Departamentului 2 de Medicină Intenă la Universitatea de Medicină și Farmacie  ”Iuliu Hatieganu” din Cluj-Napoca. De asemenea, este președintele Comitetului Societăților Naționale în cadrul Uniunii Europene de Gastroenterologie, președinte al Societății Române de Neurogastroenterologie. Autor și co-autor a peste 220 de articole în jurnale internaționale, Dr. Dan Dumitrașcu derulează studii asociate criteriilor Rome și va vorbi în cadrul webinarului despre ”Noi date epidemiologice privind criteriile de diagnostic”.

Dr. Mohammed Rashid, din Iordania este consultant în gastroenterologie și hepatologie și profesor asistent la Universitatea din Amman, Iordania. Prezentarea pe care o va susține în cadrul webinarului se intitulează: ”Managementul sindromului colonului iritabil: Opțiuni sigure de tratament”.

La webinarul anterior organizat de iGES s-au înregistrat peste 8000 de profesioniști din toată lumea. Pentru mai multe informații, puteți accesa: iGES Facebook Page: https://www.facebook.com/iges.edu, iGES YouTube Channel: https://cutt.ly/dkfDt7g, iGES LinkedIn Profile: https://www.linkedin.com/company/igesedu.

About Author

Raluca Bajenaru

Comments are closed.