Zentiva România, certificată ca angajator de top

0

Zentiva, cel mai important producător local de medicamente din România, a primit certificarea internațională Top Employer, potrivit unui comunicat de presă. Certificarea a fost obținută în urma unui audit amplu realizat de către compania internațională Top Employer Institute. Au fost analizate politicile și bunele practici ale Zentiva România, care acoperă șase domenii ale resurselor umane și 20 de subiecte, precum strategia de resurse umane, mediul de lucru, achiziția de talente, învățare-dezvoltare, bunăstarea angajaților și echilibrul dintre viața profesională și cea personală, diversitate, incluziune și altele.

„Suntem foarte mândri de colegii noștri care au păstrat viu de-a lungul a șase decenii  spiritul frumos al Zentiva, o companie căreia îi pasă. Ne simțim norocoși că lucrăm la Zentiva și activăm într-un domeniu în care ce facem are impact și contează cu adevărat pentru ceilalți. Le suntem datori membrilor echipei noastre pentru dăruirea, performanța și responsabilitatea lor față de comunitate, pacienți și colegi. Vom continua să-i răsplătim pe membrii echipei noastre, oferindu-le un mediu de lucru sigur, atrăgător, în care să poată crește, să se dezvolte și să se simtă împliniți”, a declarat Simona Cocoș, Director General Zentiva România și Moldova.

Zentiva România primește certificarea ca angajator de top în contextul aniversării în anul 2022 a 60 de ani de prezență pe piața din România în serviciul pacienților și al personalului medical. La nivel local, compania deține fabrica Zentiva fondată în 1962 în București, unitate de producție care funcționează încă de la lansare fără nicio zi de întrerupere și fabrica Labormed, lansată în anul 2007. Zentiva are acum în România peste 1350 de angajați în mai multe entități, inclusiv în cele două unități de producție, compania fiind cel mai mare producător local de medicamente, lider în volume pe piața totală (medicamente cu și fără prescripție) și lider în volume și valoare a pieței de medicamente generice din România. În prezent, grupul Zentiva exportă din România în țări precum Germania, Marea Britanie, Franța, Italia, Elveția, Cehia, Rusia, Belarus.

Certificarea a fost, de asemenea, acordată Zentiva și în Republica Cehă, țara de origine a grupului Zentiva.

About Author

Raluca Bajenaru

Comments are closed.