Zentiva România lansează suplimente alimentare sub brandul Aslavital

0

Zentiva România, cel mai mare producător local de medicamente generice în unități vândute, lansează  gama Aslavital suplimente alimentare pentru femeile zilelor noastre. Aceasta cuprinde cinci produse adresate nevoilor actuale privind sănătatea și starea de bine – imunitate, stres, energie, somn și frumusețe.

„Deși face parte dintr-un grup internațional, Zentiva România rămâne, în esență, un producător român de medicamente, care activează pe piață de 58 de ani.  Am decis să valorificăm brandul Aslavital pentru a veni în întâmpinarea nevoilor femeilor cu prima gamă de suplimente alimentare sub acest nume.  Industria de profil s-a actualizat constant în ultimii ani cu investiții importante în tehnologie, fiind capabilă să livreze soluții moderne pentru sănătate, competitive la nivel internațional”,  a explicat Simona Cocoș, Director General Zentiva România și Republica Moldova.

Potrivit studiilor Zentiva, aproximativ 50% dintre femeile din România sunt preocupate de susținerea sistemului imunitar și a nivelului zilnic de vitalitate. Conform acelorași studii, a fost identificată oportunitatea lansării unei game care să aibă în componență produse pentru menținerea aspectului pielii, părului și unghiilor, dar și de produse care să ajute la instalarea și menținerea unui somn sănătos. Pentru un grad maxim de complianță, suplimentele alimentare Aslavital au fost formulate pentru a putea fi administrate într-o doză unică –  o capsulă pe zi.

About Author

Raluca Bajenaru

Comments are closed.