Abonaţi-vă până la 15 aprilie și câștigaţi o săptămână la mare în luna iulie! Cu abonamentul dublu aveţi șanse duble de câștig!

0

Abonaţi-vă la Medica Academica şi/sau British Medical Journal – ediţia în limba română până pe 15 aprilie şi puteţi câştiga prin tragere la sorţi un sejur la mare pentru patru persoane în perioada 8 – 15 iulie 2013!

Premiul constă dintr-o săptămână de cazare pentru patru persoane într-un apartament din Vila Bucura 19, din statiunea Venus, deţinută de compania Mavi Tour. Sejurul este programat în perioada 8 – 14 iulie 2013.

Tragerea la sorţi va avea loc în data de 19 aprilie 2013, în intervalul orar 10:00 – 12:00. Câştigătorul va fi anunţat pe site-ul www.medicaacademica.ro începând cu orele 14:00.

Vila Bucura 19 este amplasată în staţiunea Venus în vecinătatea lacului, la mai puţin de 50 m de mare. Este situată chiar în centrul staţiunii, în apropierea Bazarului, a Oficiului Poştal şi a staţiei de microbuze.

Vila Bucura 19 are patru camere duble, două apartamente cu baie proprie cu living, dormitor, bucătărie utilată, aer condiţionat.

Regulament Concurs

About Author

Delia Budurca

Comments are closed.