Actavis, ajutoare pentru sinistraţi

0

Compania farmaceutică Actavis a donat medicamente şi produse medicale de primă necesitate victimelor inundaţiilor din zona de est a ţării. Produsele vor fi distribuite gratuit victimelor afectate de inundaţiile din judeţul Galaţi.

Ajutoarele constau din medicamente de tip OTC (paracetamol, aspifox – acidacetilsalicilic şi antifungicul Terbinafina cremă), antibiotice, precum şi o serie de medicamente care se adresează sistemului cardio-vascular folosite în tratamentul hipertensiunii şi vor fi distribuite cu sprijinul organizaţiei neguvernamentale ARESIIS.

Medicamentele donate reprezintă tratamentul pentru un an de zile pentru un număr de 4000 de bolnavi cronici cu hipertensiune, care vor beneficia de tratament alături de un număr de peste 7500 de pacienţi care au nevoie de antibiotice sau OTC-urile menţionate.

„Pentru Actavis, participarea la astfel de iniţiative reprezintă unul dintre momentele în care demonstrăm că asumarea responsabilităţii sociale a companiilor trebuie să treacă de la nivelul declarativ la cel al acţiunilor concrete prin care suntem de ajutor celor aflaţi în situaţii dificile”, a declarat Ana Maria Drăgănică, Manager Comunicare Actavis în România.

Actavis este lider mondial în rândul companiilor internaţionale de farmaceutice integrate, al treilea cel mai mare producător de medicamente generice din lume. Compania este axată pe dezvoltarea, producţia şi distribuţia produselor farmaceutice generice, biosimilarelor şi a produselor inovative, având şi în România o fabrică de medicamente oncologice.

About Author

Delia Budurca

Comments are closed.