Afecțiunile autoimune, subiectul unui forum științific

0

Manifestarea știintifică „Actualități în managementul afecțiunilor autoimune. De la cabinetul medicului de familie la medicul specialist” va avea loc pe 23-24 mai la București și va aborda subiecte legate de cele mai frecvente boli autoimune din sfera gastroenterologiei, reumatologiei, dermatologiei și endocrinologiei.

Programul manifestărilor cuprinde o serie de prelegeri în plen, o  dezbatere pe tema afecțiunilor autoimune între medici specialiști, reprezentanți ai asociațiilor de pacienți și autorități, precum și două workshop-uri: unul adresat jurnaliștilor și unul destinat pacienților cu afecțiuni autoimune.

La eveniment sunt așteptați aproximativ 250 participanți, au anunțat organizatorii – firma Houston NPA. Temele principale ale Forumului sunt: criterii de diagnostic și managementul actual al bolilor autoimune; noutăți în terapie; durerea în bolile autoimune; bolile autoimune la granița mai multor specialități; implicațiile psiho-socio-economice; accesul la tratament; perspective în managementul afecțiunilor autoimune.

 

About Author

Raluca Bajenaru

Comments are closed.