Agora Asociaţiilor de Pacienţi, pe 10-11 septembrie

0

Agora Asociaţiilor de Pacienţi, eveniment dedicat organizaţiilor de pacienţi care activează în România, va avea loc sâmbătă 10 septembrie şi duminică 11 septembrie 2011, între orele 10-18, în Parcul Tineretului.
Pe parcursul celor două zile, vizitatorii au ocazia de a se informa asupra proiectelor derulate de asociaţiile de pacienţi, pot discuta direct cu reprezentanţii acestora despre experienţele de zi cu zi atât în calitate de membri ai asociaţiei, dar şi ca pacienţi cu o anumită afecţiune, pot pune bazele unor noi colaborări, pot deveni voluntari sau ambasadori ai unor campanii. Cei interesaţi pot afla de asemenea cui trebuie să se adreseze dacă doresc să devină membri sau au nevoie de ajutorul şi experienţa reprezentanţilor asociaţiilor de pacienţi.
Publicul are ocazia de a participa gratuit la sesiuni interactive de informare asupra unora dintre cele mai frecvente afecţiuni, prezentări de produse şi servicii ale companiilor care activează în domeniul sănătăţii, testări medicale gratuite (tensiune, colesterol, audiometrie, glicemie, etc), conform Houston NPA, organizatorul evenimentului. Până în prezent, 42 de asociaţii de pacienţi au confirmat participarea.

About Author

Raluca Bajenaru

Comments are closed.