Amgen a preluat preşedinţia ARPIM

0

Amgen România, sucursala locală a celui mai mare producător de medicamente produse prin biotehnologie din lume, a preluat conducerea Asociaţiei Române a Producătorilor Internaţionali de Medicamente (ARPIM). Astfel, Regis Lhomme, CEO Amgen România, a devenit la începutul lunii iunie preşedinte al ARPIM.

“Obiectivele Amgen la preşedinţia ARPIM sunt creşterea accesului pacienților la tratamente inovative, stabilirea unui parteneriat real cu autoritățile pentru a evita prăbu-și-rea sistemului şi încercarea de a convinge autoritățile că deciziile viabile și eficiente trebuie să aibă la bază transparența, predictabilitatea și sustenabilitatea”, a declarat Regis Lhomme.

De asemenea, Amgen și-a consolidat echipa de management cu Sorin Popescu, care a preluat funcția de Corporate Affairs Director (CAD). Cu o experienţă de peste 11 ani în piața farmaceutică locală, Sorin Popescu este unul dintre cei mai cunoscuţi şi apreciaţi profesionişti, care a jucat un rol activ începând din 2008 în cadrul ARPIM. Sorin Popescu a absolvit Facultatea de Medicină, are un Master în Sănătate Publică şi MBA la INDE Bucharest şi CNAM Paris.

(Cristina Toader)

About Author

Medica Academica

Comments are closed.