Angajații Farmaceutica REMEDIA aleargă pentru Hospice Casa Speranței

0

Farmaceutica REMEDIA, unul dintre principalii distribuitori de medicamente de pe piata românească, susține cauza Hospice Casa Speranței prin intermediul echipei de cinci angajați pasionați de sport (Raluca Băjenaru, Raluca Balaci, Lavinia Dragomirescu, Alin Șeica și Daniel Costache) care pe 7 decembrie vor urca 34 de etaje, 680 de trepte, într-o ascensiune de peste o sută de metri în SkyTower, cea mai înaltă clădire din București. Evenimentul are valoare caritabilă, taxele de participare urmând să fie investite în finalizarea centrului de ingrijiri paliative Hospice din București.

Orice alergător se tratează cu EXCILOR

În plus, Farmaceutica REMEDIA îi va premia pe cei mai buni alergători, oferind premianților de pe locul întâi, la fiecare categorie de vârstă, câte un pachet EXCILOR Soluție pentru tratarea ciupercii unghiei.

Aceasta este o afecțiune deseori întâlnită în rândul alergătorilor; în timpul antrenamentelor lungi și al competițiilor care durează câteva ore, piciorul este expus umezelii și transpirației, factori care favorizează dezvoltarea onicomicozei, așa că… Orice alergător se tratează cu EXCILOR!

Produsul este disponibil în Farmaciile REMEDIA în două formule complementare: stilou și soluție. Excilor acționează direct asupra mediului de creştere a fungilor, acidificându-l și inhibând dezvoltarea infecțiilor unghiei. Spre deosebire de alte produse de pe piață, Excilor conține acid acetic care pătrunde în toate straturile unghiei datorită dimensiunilor mici ale moleculei. Modificarea mediului și penetrarea straturilor unghiei sunt factorii cheie în tratamentul onicomicozei.
Aplicarea și uscarea sunt rapide, iar rezultatele devin vizibile odată cu regenerarea unghiei (în medie trei luni).

Farmaceutica REMEDIA deține un lanț de 78 de unități la nivelul țării și este listată de patru ani la Bursa de Valori Bucureşti. Compania a înregistrat anul trecut un profit net de 3,4 milioane de lei şi o cifră de afaceri netă de 237 milioane lei, în creștere față de 2011.

De-a lungul timpului, Farmaceutica REMEDIA s-a implicat în promovarea sportului, susținând lotul național de gimnastică, pe Florentina MARINCU, campioană mondială la atletism, precum și în organizarea unor evenimente artistice, cum ar fi Festivalul International JOHANN STRAUSS și Simpozionul Internațional de Artă Studențească din Masivul Retezat.

About Author

Raluca Bajenaru

Comments are closed.