Bebelușii aleargă la Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon!

0

Alături de probele de maraton (42 km), semimaraton (21 km) și ștafetă (4×10 km), Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon (RBBIM) de anul acesta cuprinde și cursa „Jogging în scutece”, susținută de SAMAS – Programul de Sănătate pentru Mame și Sugari. Cei care vor alerga sunt, de fapt părinții care vor parcurge 800 m împingând căruciorul copiilor cu vârste între șase luni și patru ani. Cursa va avea loc sâmbătă, pe 5 octombrie când se va desfâșura și Cursa Copiilor.

Duminica este rezervată competițiilor pentru adulți la care s-au înscris alergători din peste 35 de țări printre care și 15 atleți de elită internațională. În curse vor alerga și 60 de sportivi ai Federației Române de Atletism.

Adulții se mai pot înscrie mâine și poimâine între orele 13-20.00, iar copiii mai pot fi înscriși sâmbătă  între 7.30 și 10.00 direct la Sport-Expo în Piața Constituției. La maraton taxa este de 53 de euro, la semimaraton, de 38 de euro, iar ștafeta vă costă 103 euro/echipă.

O parte dintre banii strânși din înscrieri vor fi donați către ONG-urile partenere care contribuie cu voluntari în cadrul evenimentului sportiv – Viitor Plus, Asociația pentru Dezvoltare Durabilă, Hospice Casa Speranței, Little People, Light into Europe și United Way.

About Author

Raluca Bajenaru

Comments are closed.