BIOLIV de la Cosmetic Plant a obţinut DISTINCŢIA SUPREMĂ PENTRU CALITATE

0

Compania Cosmetic Plant a câştigat marele premiu – Grand Gold Award – pentru BIOLIV ANTIAGING crema antirid de zi la World Quality Selections 2013, un concurs internaţional de calitate organizat de către Monde Selection, Bruxelles.

„Această medalie ne onorează şi ne confirmă că ne-am înscris pe drumul cel bun al dezvoltării de noi produse folosind ingrediente corecte şi inovaţii cosmetice”, a declarat Susana Laszlo, director general al Cosmetic Plant.

Decernat pe celebra scenă a premiilor Nobel, în Stockholm, acest premiu al calităţii a fost cea mai mare distincţie acordată de Monde Selection unui produs românesc în acest an, fiind totodată şi cea mai mare distincţie acordată vreunui produs cosmetic românesc de la înfiinţarea acestui organism până astăzi.

Fondat în 1961, Monde Selection testează produse din diverse industrii şi le premiază după criterii riguroase de calitate şi inovare. Juriul Monde Selection pentru cosmetice este format din experti independenţi specializaţi în cosmetologie, profesori uni­versitari şi chimişti. Testele sunt făcute la Institutul Meurice al Centrului pentru Educaţie şi Cercetare în Industria Alimentară şi Chimică, Bruxelles.

Cosmetic Plant a mai obţinut anul trecut, la aceeaşi competiţie, Bronze Award pentru Crema Antirid de zi Q10&ceai verde.

Produsul premiat are în componenţă ulei de măsline BIO şi extract BIO de frunze de măslin, diferenţiindu-se de celelalte 3200 de produse participante prin folosirea ingredientelor naturale şi a celor inovatoare. Ingredientul activ este bazat pe o tripeptidă cu proprietăţi de intensificare a sintezei colagenului şi a acidului hialuronic, demonstrate prin teste in vitro. Produsul este formulat fără parabeni, siliconi sau coloranţi.

Cosmetic Plant a fost înfiinţată ca afacere familială la Cluj-Napoca, în 1991, de farmacist Ileana Meșter, fondatoarea care a mizat pe folosirea ingredientelor naturale în toate produsele sale.

About Author

Delia Budurca

Comments are closed.