Clinică de recuperare medicală la Câmpulung Muscel

0

Clinica privată de recuperare medicală „Victoria Sănătăţii” s-a deschis pe 21 iunie la Câmpulung Muscel, unitatea urmând să vină în întâmpinarea cererii semnificative de astfel de servicii din oraş şi din zonele învecinate. Clinica este deţinută de familia de farmacişti Vlădău, care mai deţin şi alte câteva farmacii şi puncte farmaceutice în oraş şi în vecinătate.

Unitatea se află în cartierul Vişoi, o importantă zonă rezidenţială a Câmpulungului, şi a fost dotată cu aparatură de ultimă generaţie de către compania Liamed, importator de aparatură medicală şi furnizor experimentat de soluţii medicale complete pentru clinici medicale. Dr. Marcel Covalciuc, reprezentant Liamed, a reliefat dotarea de vârf a clinicii pentru procedurile de fizioterapie, hidroterapie şi, mai ales, de laserterapie, aparatura medicală pe acest domeniu fiind fără concurenţă în regiune.

Dr. Marioara Radi, medic primar recuperare, medicină fizică şi balneologie la Spitalul din Piteşti, a subliniat în cuvântul său de deschidere la evenimentul de lansare importanţa unei asemenea unităţi. Lansarea Clinicii „Victoria Sănătăţii” a fost un bun prilej pentru numărul mare de medici participanţi la evenimentul de deschidere de a se informa privind procedurile medicale disponibile în unitate. Clinica include şi o farmacie care funcţionează la parter.

Un moment deosebit şi emoţionant pentru întreaga asistenţă a fost programul de cântece şi dansuri populare susţinut de copiii şi tinerele din satul Măţău, jud Argeş, localitatea natală a proprietarei Clinicii de recuperare, farm. Maria Vlădău.

About Author

Delia Budurca

Comments are closed.