Concurs de desene cu tematică de iarnă

0

dscf4081Peste 300 de elevi, din clasele I-VIII, de la peste 680 de școli, au participat la concursul de desene, ediția de Crăciun, organizat de hipermarketul Carrefour. Concursul a pus la dispoziție și o platformă online unde copii din întreaga țară și-au putut înregistra lucrările pentru a câștiga prin tragere la sorți un premiu.

„Entuziasmul copiilor de a picta sau de a realiza colaje tematice de Crăciun ne motivează să găsim oportunități de a le premia talentul. Acesta este și motivul pentru care, pentru a treia ediție consecutivă, am organizat și o variantă online a concursului, pe lângă cea tradițională din școli. Astfel, clienții, părinții și cadrele didactice pot admira creațiile micilor artiști atât în magazine, cât și în galeria online de pe site-ul carrefour”, a spus Andreea Mihai, director de marketing și pr Carrefour România.

Premiul întâi al concursului din școli, o excursie la Disneyland pentru copii și familiile lor, a fost acordat câte unui elev din cele 18 județe unde Carrefour operează hipermarketuri. Copiii ale căror desene au fost premiate au mai primit tablete, smarphone-uri, laptopuri, biciclete, cupoane de cumpărături.

About Author

Raluca Bajenaru

Comments are closed.