Congresul de Chirurgie Cardiovasculară, Endovasculară și Terapie Valvulară Transcateter ”East Meets West”

0

Dupa 4 editii de succes ale Congresului East meets West, editii ce s-au bucurat de o înaltă apreciere națională și internațională, vă așteptăm la  Congresul de Chirurgie Cardiovasculară, Endovasculară și Terapie Valvulară Transcateter ”East Meets West”, editia a V-a. Evenimentul este organizat de SRCETVT- Societatea Romană de Chirurgie Endovasculară si Terapie Valvulară Trancateter si este susținut de ISEVS – Societatea Specialiștilor EndoVasculari din Statele Unite ale Americii. Totodata ni s-au alaturat in calitate de parteneri stiintifici si academici Universitatea Titu Maiorescu Bucuresti, impreuna cu Societatea Romana de Chirurgie Endovasculara, Societatea Romana de Chirurgie Vasculara si Societatea Română de Chirurgie Cardiacă Minim Invazivă.

EMW2021 va avea loc la București între 7-9 Octombrie 2021 intr-o locatie de tradiție pentru Romania, Hotel Intercontinental. Vă invităm să luați parte la acest eveniment special, singurul de profil care reunește în România atâtea personalități  nationale si internaționale in domeniul medicinei si chirurgiei cardiovasculare. Din cauza pandemiei de COVID-19, in acest ne vom intalni in format hybrid, cu prezentari atat online, cat si onsite.

De ce ar trebui sa participati la Congresul East meets West 2021?

Pentru că ideea evenimentului în sine a pornit de la dorința de a crea un cadru altfel pentru colegii noștri din România, un cadru care să pună față în față specialiștii români cu liderii de opinie de rang mondial din domeniu. Aceștia vor împărtăși din cunoștințele si opiniile lor, dar și din secretele profesionale. Partenerii nostril vor prezenta tehnici și tehnologii de ultimă generație pe plan global – marea majoritate fiind importante companii din America si Europa. In mod cert, toate informațiile prezentate la eveniment vă vor ajuta in tratarea cu succes a pacienților dvs.

Totodată, EMW2021 va încuraja și în acest an schimbul de experiența si idei creative pentru toată lumea! Participanții înregistrați vor avea oportunitatea să relaționeze direct cu faculty. De asemenea, expozanții din industria medicală vor prezenta noile descoperiri în domeniu și vor discuta despre noile tehnologii.

Și vă mai promitem că East Meets West 2021 va fi un eveniment unic pentru noi, pentru România, datorită personalităților distinse care ne onorează cu prezența lor: facultys din Societatea Internațională a Specialiștilor EndoVasculari care au acceptat să fie alături de noi și să ne susțină în demersul nostru comun – excelența în tratarea bolilor cardiovasculare. Cu toții ne confruntăm zilnic cu provocări și situații dificile în viața profesională. EMW2021 își propune să vină în ajutorul celor care își doresc să învețe mereu, care tind spre o carieră de succes internațional.

Programul educațional de 3 zile va include sesiuni plenare, case reports, workshop-uri, adresate in special chirurgilor vasculari și cardiovasculari, cardiologilor si radiologilor intervenționiști dar și altor specialități co-interesate.

Congresul East Meets West vrea să inspire, să motiveze și să dea un nou contur chirurgiei vasculare fiindcă acum e cu adevărat posibil.

Este simplu. Cunoașterea nu are granițe, iar ocazia de a ne întalni într-un mediu deschis, neutru, indiferent de naționalitate și nivel professional, nu trebuie ratată! Dacă vrem să scriem istorie împreună, vă așteptam la Congres!

Prof. Dr. Victor Costache- Președinte East meets West 2021

Prof. Dr. Horațiu Moldovan- Vicepreședinte East meets West 2021

Dr. Dan Tesloianu – Vicepreședinte East meets West 2021

 

About Author

Medica Academica

Comments are closed.