Congresul Național de Psihiatrie: Peste 900 de participanți

0

Cea de-a V-a ediție a celei mai mari manifestări științifice din România din domeniul psihiatriei și sănătății mintale a€“ Congresul Național de Psihiatrie 2014 – a avut loc în perioada 8-11 octombrie la Sinaia. Cei peste 900 de participanți au asistat la sesiuni de comunicări orale și e-postere, simpozioane, conferințe și workshop-uri, susținute de peste 40 de conferențiari, români și străini.

“Cele patru zile ale manifestării au însemnat comunicări științifice de înaltă ținută ale psihiatrilor români și ale numeroșilor invitați din străinătate, simpozioane pe teme psihofarmacologice de mare actualitate, workshop-uri ale comisiilor de lucru ale ARPP, prelegeri ale unor personalități marcante ale psihiatriei mondiale”, a spus prof. dr. Aurel Nirestean, Președinte Congres CNP 2014.

Asociația Română de Psihiatrie și Psihoterapie a premiat Cea mai bună comunicare orală și Cel mai bun e-Poster din cadrul Congresului CNP 2014, câstigatorii fiind premiați cu o taxa de participare la Congresul Internațional al Asociației Mondiale de Psihiatrie 2015 (WPA 2015 Bucharest Internațional Congress) și la Conferința Națională de Psihiatrie 2015. Evenimentele vor avea loc în perioadă 24-28 iunie la Palatul Parlamentului din București (http://www.wpa2015bucharest.org/).

About Author

Raluca Bajenaru

Comments are closed.